Navigere opp
Logg på

Jobb hos oss

Jobb hos oss
Vårt mål er å redde og forbedre liv. Vi er inspirert av dette målet, og jobber for det hver eneste dag. Vi arbeider for fremskritt. Vi arbeider for å gjøre en forskjell.

Hos MSD får du utviklingsmuligheter, varierte oppgaver og medarbeidere som opptrer med høy etisk standard og integritet. Som en del av vårt team vil du samarbeide med dyktige og engasjerte kolleger som alle jobber mot samme mål.

​Uansett karrierevei - enten det er å jobbe direkte med våre kunder, administrere kliniske studier eller støtte vår virksomhet på en annen måte: i MSD kan du utvikle deg og utvide karrieren din samtidig som du gjør en forskjell i folks liv.

MSD i Norge
Vi er ca 150 engasjerte medarbeidere som arbeider for å gjøre livene til mennesker og dyr bedre. Vårt norske hovedkontor ble etablert i 1973, og siden 1975 har vi vært lokalisert i Drammen. I 2012 flyttet vi inn i nye, moderne og miljøvennlige kontorer på Papirbredden i Drammen sentrum. Våre kolleger som jobber med dyrehelse er lokalisert i Bergen.

I MSD er vi stadig på utkikk etter nye talentfulle kolleger. Hvis du er interessert i å jobbe hos oss kan du bruke vår jobbportal til å finne ledige stillinger, opprette en personlig profil og søke på stillinger direkte på nettet.