Jobb hos oss

 

Jobb hos oss 

Folkehelsa blir stadig bedre. Sykdommer som tidligere ble ansett som dødelige, lever man godt med i dag, blant annet med hjelp av nye medisiner. Bedre helse gjør også at vi lever lenger. I følge SSB er drøyt én av ni personer i Norge 70 år eller mer. Denne andelen vil øke, og omtrent hver femte person i Norge i 2060 vil være over 70 år. Dermed vil behovet for smartere helse- og omsorgstjenester og bedre medisinering øke kraftig de neste tiårene.

I MSD er vi opptatt av å lage løsninger som bidrar til å forme framtidens helsevesen. For og lykkes trenger vi mennesker med kunnskap, engasjement og nysgjerrighet, et sterkt moralsk kompass og gode samarbeidsferdigheter. Til gjengjeld tilbyr vi attraktive og konkurransedyktige kompensasjons- og fordelsprogrammer, samt ressurser som støtter din faglige utvikling og personlig trivsel.

Hos oss får du jobbe med kolleger som alltid er interesserte i nye ideer og tilnærminger for å gi pasientene et bedre liv. Du vil merke at kollegene dine har engasjement, utfordrer det umulige og jobber hardt.

Enten du jobber med rammebetingelser, kliniske studier, markedstilgang, jobber direkte med kundene våre, eller bidrar til virksomheten vår på en annen måte, gir MSD deg muligheter til å utvikle og utvide karrieren din. Vi tror på like muligheter og personlig vekst, og har som mål å støtte våre ansatte til å finne sin egen vei i selskapet.

Karrieresider 

Hvis du er interessert i å jobbe for oss, kan du bruke våre nordiske karrieresider for å lese mer om oss, søke etter ledige stillinger, opprette din personlige profil og søke direkte på nettet.